Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (4.03 secunde)
• De la ora 10.00, Vanghelie si membrii delegatiei sale merg la Departamentul de Stat al SUA, unde se intalnesc cu Jay Burgess, director pentru Afaceri Europene si Administrarea Comertului International si Ryan Barnes, expert pentru relatia cu Romania, din cadrul Departamentului de Comert al SUA.
Presedintele Traian Basescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Melescanu (foto) pentru functia de director al SIE, a anuntat ieri presedintele Senatului, Vasile Blaga.
Asta in conditiile in care, spun ei, Vasile Blaga, care era vazut ca succesorul lui Boc, ar fi dat de inteles in sedinta Colegiului Director ca nu este dispus sa-si anunte o candidatura.
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
De asemenea, Consiliul de Administratie trebuie sa aleaga conducerea societatii potrivit legii si actelor constitutive, adica sa instaleze in functiile de director gereral si director adjunct presedintele, respectiv vicepresedintele CA.
Florin Uzumtoma a dat in judecata Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ), cerand reincadrarea sa in functie si daune pentru afectarea imaginii dupa revocarea sa din functia de director Cai Navigabile.
In cursul zilei de azi, Lucian Lotreanu (foto), fostul director al Companiei Nationale de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S. ... Odata cu luarea diplomei de economist, Lotreanu a obtinut si functia de director general.
Cristian Sorel Tabara a fost declarat admis in urma concursului pentru ocuparea postului de director al Departamentului Film din cadrul Directiei Programe a Televiziunii Publice, care a avut loc in data de 21 septembrie.
Incepand cu luna februarie, Giulio Simonelli a preluat functia de director general al Banca Italo Romena, unul dintre jucatorii mici de pe piata bancara din Romania.
Giga TV are un nou director general, Radu Preda, seful Finantistilor Radu Preda, fost redactor-sef la Saptamana Financiara si actual director al saptamanalului Finantistii, va prelua conducerea televiziunii Giga TV, controlata indirect de Gheorghe Stefan, cunoscut sub numele de Pinalti.
Claudiu Saftoiu si Ovidiu Miculescu, validati Plenul Parlamentului l-a validat, marti, pe Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune. ... De asemenea, Plenul Parlamentului l-a validat si pe Ovidiu Miculescu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
La reuniunea din 31 iulie, generalul Ricardo Bermudez, director al CEFAA, a invitat 19 experti din diverse domenii, pentru a explora problema sigurantei zborurilor, incercand sa ajunga la o concluzie.
Trenul regal, asteptat de mii de oameni cu candele in Gara Pitesti. ... Chitila (ora 14.51) â€" Titu (ora 15.41) â€" Pitesti (ora 16.46).
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
El a estimat ieri la Pitesti ca acest lucru este posibil in proportie de 80%. ... Curios este faptul ca tot ieri, si tot la Pitesti, vicepresedintele PNL Arges, Valeriu Acatrinei, a sustinut acelasi lucru.
Administratia locala a municipiului Pitesti organizeaza, de asemenea, un concert in aer liber si focuri de artificii in noaptea dintre ani. ... Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a declarat corespondentului Mediafax ca pentru manifestarile de Revelion administratia locala a alocat aproximativ 14.000 de euro.
El a precizat insa ca impotriva membrilor PNL care au participat la lansarea platformei de la Pitesti nu va fi luata nicio masura disciplinara. ... In plus, membrii PNL Covasna care au participat, la Pitesti, la lansarea platformei liberale sunt amenintati de catre conducerea filialei cu excluderea din partid.
„Ca urmare a cazului Pitesti, permisele care au fost obtinute prin savarsirea unor acte de coruptie vor fi retrase. ... „Celor 3.500 de persoane, care acum sunt identificate in aceasta situatie in cazul Pitesti, le vom retrage permisul de conducere.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
google-analytics.com